Поврзи го твојот бизнис онлајн каде било во Македонија!

Со новиот пакет Vip Combo Box добивате брз интернет за Вашата канцеларија заедно со фиксна линија за само 599 ден./месечно. Само приклучете го уредот во струја и може веднаш да почнете да ги користите услугите.

Искомбинирајте Vip Combo Box со телевизија и мобилна линија и заштедете.

Vip Combo Box 2

100GB интернет

0.9 ден./мин.
кон сите фиксни мрежи

 
 
 

  

599 ден. / месечно


Vip Combo Box 3

100GB интернет

Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи

Телевизија
до 50 ТВ-канали

  

799 ден. / месечно


Vip Combo Box 4

100GB интернет

Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи

Телевизија
до 50 ТВ-канали

1 мобилна линија со вклучени 10% попуст на месечната претплата
Vip Neo S

1.248 ден. / месечно


Услугите интернет и фиксна телефонија преку Vip Combo Box може да се користат самона адресата пријавена од корисникот. Понудата важи со договор склучен на 24 месеци.

По надминување на вклучениот интернет, брзината се намалува na 756Kbps.

Дополнителен интернет пакет со брзина до 20 Mbps

Можете да активирате дополнителен пакет со 50GB интернет со брзина до 20 Mbps, за 299 ден./месечно. За активација јавете се на 077 1234 или повелете во продажен салон.

Тарифата Vip Neo S вклучува неограничени разговори кон сите национални мрежи и 500MB 4G интернет. Доколку имате различни потреби за мобилна комуникација, може да изберете Vip Neo тарифа што Вам најмногу Ви одговара.