Со Vip Идентификатор, повеќе нема повици од непознати броеви!

Услугата е достапна за сите припејд, постпејд и бизнис корисници на Vip тарифните модели за претплата од само 250 ден. месечно. Испратете SMS со текст "SUPER" на бројот 140733 доколку сте Vip Постпејд корисник, или, пак, на бројот 140744 доколку сте Vip Припејд.

Оваа услуга е достапна и за постпејд и бизнис корисниците на ONE тарифните модели, кои можат да ја активираат оваа услуга со повик во Контакт центарот на бројот 077 1234 или во кој било Vip центар.

За повеќе информации јавете се во Контакт центарот на 077 1234.