Изберете го најдоброто за Вас и за Вашиот Бизнис. Изберете ја Vip Mobile XXL тарифата и за месечна претплата од 2.339 ден. добијте:

  • неограничени разговори и SMS-пораки кон сите национални мрежи;
  • 15GB интернет со 4G брзина;
  • 200 минути за разговори кон меѓународни мрежи;
  • одличен смарт-телефон со вклучен специјален попуст;
  • дополнителен попуст за телефон од 3.000 денари за секоја постпејд линија, доколку бројот го префрлите од друг оператор во Vip;
  • подарок - полнач за во автомобил.

 

Понудата важи ограничен временски период за нов или обновен договор склучен на 24 месеци. Количините на телефони се ограничени.

За повеќе информации јавете се во Контакт центар на 077 1234.