Овие празници, направете добар потег и изберете сигурен бизнис-партнер што совршено ќе се вклопи во Вашите бизнис-потреби. Изберете пакет Vip Combo Neo Pro M и добијте целосно решение за Вашиот бизнис, заедно со лаптоп за 0 ден.
 

Vip Combo Neo Pro S

Неограничен интернет
50/1 Mbps

Vip Shared Cloud Firewall - Basic
3 месеци бесплатно

Фиксна линија
Вклучена

1 мобилна линија
Vip Neo S

1.098 ден. / месечно
со вклучен попуст

Vip Combo Neo Pro M

Неограничен интернет
100/3 Mbps

Vip Shared Cloud Firewall - Basic
3 месеци бесплатно

Фиксна линија
Вклучена

2 мобилна линија
Vip Neo M

2.237 ден. / месечно
со вклучен попуст

 
Промоцијата важи ограничено време за нови и за постојни корисници, со избор на тарифен модел Vip Combo Neo Pro M со 2 мобилни линии Vip Neo M, со склучување нов или со обнова нa договор на 24 месеци. Со потрошување на количините, промоцијата престанува да важи. 

Работете и комуницирајте безбедно! Со Vip Combo Neo Pro ја добивате услугата Vip Shared Cloud Firewall - 3 месеци бесплатно, за oнлајн безбедност на Вашата компанија. Услугата Vip Shared Cloud Firewall Basic Ви овозможува Firewall заштита на интернет-сообраќајот и го намалува ризикот од хакерски напади, протекување на информации, вируси, ransomware или други видови на malware програми преку интернет, на сите уреди во локалната мрежа на Вашата компанија. Со услугата ги добивате основните Firewall функционалности, антивирусна заштита, URL Filtering - блокирање на пристап до одредени веб-страници и контрола на апликации.

Како бизнис корисник добивате попуст од 10% на месечната претплата на избраните тарифи за мобилни линии кој е вкалкулиран во претплатата на пакетот.

По истек на промотивните 3 месеци без претплата, услугата Vip Shared Cloud Firewall автоматски ќе се деактивира. Во реоните со LAN покриеност максималната брзина на download изнесува 60 Mbps.

Понудата е достапна во Скопје, Битола, Тетово, Гостивар, Куманово, Велес, Кочани, Штип, Радовиш и во Прилеп, на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.