Vip Бизнис е Вашиот вистински бизнис партнер кој ги разбира Вашите потреби и Ви помага да ги реализирате Вашите бизнис цели. 

Изберете Vip Combo Neo Pro S со вклучена Vip Neo L мобилна линија и  за само 1.908 ден./месечно добијте:

  • брз и стабилен интернет до 50/3Mbps за Вашата канцеларија
  • 20GB мобилен интернет
  • 50 минути меѓународни разговори со мобилната линија
  • 3 месеци бесплатна заштита со Vip Cloud Firewall
  • бесплатна фиксна линија.

Дополнително, можете да изберете лаптоп LENOVO за само 999 денари.

Понудата за Vip Combo Neo Pro со наведенaта интернет-брзина е достапна на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата.
Количините се ограничени.

За повеќе информации јавете се во Контак центар 077 1234.