Влези во филм со Vip Комбо
Најдобрите филмски канали со кристална слика
Подарок за најсреќниот
во секој од реновираните продажни салони
Заљуби се во новиот светски хит Xiaomi
Ексклузивно со Vip Постпејд
Сурфајте безгрижно во роаминг
Со Vip Roam Surf имајте целосна
контрола на трошоците
VIP ПРИПЕЈД