Сè на едно место! Управувајте со Вашиот кориснички профил онлајн! На Мојот Vip можете: да ја проверите состојбата на Вашата сметка, да ги платите Вашите сметки, да се најавите на VPN, да надополните кредит, да ги промените Вашите кориснички податоци и многу други работи.